ingredienten

Witlof

witlof

ingredient toevoegen

Witlof valt in de categorie groenten en komt in 446 recepten voor. Het combineert goed met peper, zout en kaas.

Witlof komt het meest voor in recepten met

Meer combinaties met witlof →

Witlof

Witlof of witloof, is een bladgewas dat in het donker wordt geteeld. In het licht wordt de krop door chlorofyl vorming namelijk groen. De afgesneden krop kan rauw dan wel gekookt gegeten worden. Witlof wordt ook wel Brussels lof genoemd.

Meer info over witlof op WikiPedia


Witlof is een bladgroente die men in het donker teelt. In het licht zou de krop namelijk groen worden. De afgesneden (afgebroken) krop kan je zowel rauw als gekookt eten. Witlof wordt ook wel Brussels lof genoemd. Witlof op Veggipedia

Energie van Witlof per 100 gr

kcal 1212
vet 00 gr
eiwit 11 gr
koolhydr. 22 gr

witlof komt voor in de volgende menugangen: