ingredienten

Kabeljauw

kabeljauw

ingredient toevoegen

Kabeljauw valt in de categorie vis en komt in 638 recepten voor. Het combineert goed met peper, zout en knoflook.

Kabeljauw komt het meest voor in recepten met

Meer combinaties met kabeljauw →

Kabeljauw

De kabeljauw is een vissoort die voorkomt in de Atlantische Oceaan. Hij heeft een lengte tot 150 cm maar meet gemiddeld 80 Ă  90 cm. De kabeljauw heeft een olijfgroene en bruingevlekte rug, een witte buik en een lange kindraad.

Meer info over kabeljauw op WikiPedia


De meeste kabeljauwachtigen zijn gemakkelijk te herkennen aan de 3 rugvinnen en de 2 buik- of anaalvinnen. De kabelkjauw wordt maximaal 1,9 meter lang. Kabeljauw op Visrecepten.nl

Energie van Kabeljauw per 100 gr

kcal 105105
vet 0.90.9 gr
eiwit 22.822.8 gr
koolhydr. 00 gr

kabeljauw komt voor in de volgende menugangen: