ingredienten

Biefstuk

biefstuk

ingredient toevoegen

Biefstuk valt in de categorie vlees en komt in 432 recepten voor. Het combineert goed met peper, zout en knoflook.

Biefstuk komt het meest voor in recepten met

Meer combinaties met biefstuk →

Andere ingrediënten uit de groep rundvlees

Biefstuk

Biefstuk is een benaming voor mals en mager spiervlees, de gewone biefstuk is van het rund of het kalf, maar de naam biefstuk wordt ook wel gebruikt voor vlees van bijvoorbeeld struisvogel, hert, kalkoen, paard, kangoeroe en bizon. De benaming is afkomstig van het Engelse beefsteak dat in vele talen verbasterd voorkomt. Biefstuk behoort tot de meest geliefde vleessoorten en is vrij duur. Kwaliteit en prijs worden hoofdzakelijk bepaald door:

Meer info over biefstuk op WikiPedia

Energie van Biefstuk per 100 gr

kcal 115115
vet 33 gr
eiwit 2222 gr
koolhydr. 00 gr

biefstuk komt voor in de volgende menugangen: