ingredienten

Ansjovis

ansjovis

ingredient toevoegen

Ansjovis valt in de categorie vis en komt in 398 recepten voor. Het combineert goed met peper, olijf en olijfolie.

Ansjovis komt het meest voor in recepten met

Meer combinaties met ansjovis →

Ansjovis

De Ansjovis is een straalvinnige vis uit de familie van de ansjovissen, een familie die 139 soorten telt. Ze bereikt gemiddeld een lengte van zo'n 20 centimeter, heeft een afgeronde snuit en een korte onderkaak. Het voedsel bestaat uit dierlijk plankton.

Meer info over ansjovis op WikiPedia


Enkele kenmerken zijn: een uitgerekt lichaam, grote ogen, een puntige snuit en een onderkaak die aanzienlijk korter is dan de bovenkaak. De ansjovis wordt maximaal 20 cm lang. De rug is lichtgroen tot blauwgroen. De... Ansjovis op Visrecepten.nl

Energie van Ansjovis per 100 gr

kcal 189189
vet 1313 gr
eiwit 1818 gr
koolhydr. 00 gr

ansjovis komt voor in de volgende menugangen: